
READE
Het maken van de vertaalslag van de foodvisie naar beleid en voedingsconcepten, waarbij goede voeding centraal staat.
projecten in gastvrijheid en verbinding
Supertrots op de uiteenlopende projecten waar we, en inmiddels ik alleen, aan hebben mogen bijdragen. Elk project was uniek, met zijn eigen uitdagingen en doelen, en we zetten ons telkens opnieuw in voor een resultaat dat écht verschil maakt voor onze opdrachtgevers. Hieronder vind je een selectie van recente en lopende projecten.
Naast de onderstaande voorbeelden hebben we ook diverse andere opdrachten uitgevoerd, waaronder:
Rochdale – Inhoudsdeskundige tijdens de Europese aanbesteding van de catering.
Amerpoort – Begeleiding van het project rondom de revitalisatie van het Hoofdgebouw Nieuwenoord Wonen.
Check ook gerust de website van W&M Facility, samen met Daniel Massee pak ik uiteenlopende projecten aan op het gebied van facilitaire dienstverlening.
Heb je vragen over een specifiek project of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op
Het maken van de vertaalslag van de foodvisie naar beleid en voedingsconcepten, waarbij goede voeding centraal staat.
Wester & Van Doorn heeft in opdracht van Verkerk Zorgwerk een haalbaarheidsonderzoek begeleid voor de mogelijkheid een horeca exploitatie te realiseren op deze unieke locatie op IJburg.
Advies over passende cateringconcepten & advies in voorbereidende fase van de Europese Aanbesteding Catering van de Sociale Verzekeringsbank;
Op locatie De Stichtse Hof en Antoniushof is een restaurant en brasserie gerealiseerd. Opstellen businesscase, begeleiden besluitvorming, routing, advies apparatuur, menukeuze en inrichting restaurant maakten onderdeel uit van de opdracht.