projecten in gastvrijheid en verbinding

READE

Het maken van de vertaalslag van de foodvisie naar beleid en voedingsconcepten, waarbij goede voeding centraal staat.

Project 1 | “Beter herstel door voeding”

Binnen Reade is een uniek project gerealiseerd “Beter herstel door voeding”. Hierbij is niet alleen de productsamenstelling aangepakt, maar is breed gekeken naar een “healing environment” en zijn trainingen opgezet voor voeding- en verpleegteams. Voedingsconcepten voor revalidanten, maar ook voor medewerkers, gasten en poliklinische revalidanten zijn opgezet. Plantaardige voeding is een belangrijke basis. Binnen de training Herstellend vermogen van voeding staat vakkennis op het gebied van goede voeding centraal. Door een integrale aanpak is een grote impact gerealiseerd. Reade is een voorbeeld locatie op het gebied van Goede Voeding. Ook het RIVM heeft dit voorbeeld als best practise opgenomen op de website.

Project 2 | Outsourcing

Begeleiding van de outsourcing van de volledige voedingsdienst (2 locaties, 30 medewerkers ) naar een externe cateraar, Wet Overgang Ondernemingen en transitie van een eigen beheer situatie naar een volledig uitbestede situatie.