Onze diensten

Uw ambitie waarmaken!

Wester & Van Doorn is een energiek advies- en projectbureau met als centraal uitgangspunt gastvrijheid. Wij begeleiden bedrijven in hun vraagstuk met betrekking tot strategie, innovatie, realisatie en kwaliteitsborging in eten, drinken en gastvrijheid. Dit doen wij door het verbinden van mensen, vereenvoudigen van werkwijzen en het samen laten komen van technische innovaties en menselijke aandacht.

Wester & Van Doorn helpt organisaties met het waarmaken van hun ambitie!

Aanbestedingstrajecten

Wij helpen Facilitair managers en inkopers om de doelstelling scherp te stellen voorafgaand aan een catering-aanbesteding. Wat is de klantvraag? Welke focus? (Duurzaam, Vitaliteit, Horeca, Kosten?) Doordat wij verbonden zijn in alle onderdelen binnen de  keten (van producent tot eindgebruiker) realiseren wij een unieke meerwaarde voor uw traject.

Verbeteren gastvrijheid

Het succes van uw organisatie is in hoge mate afhankelijk van de betrokkenheid van uw medewerkers.  Wij helpen organisaties  en instellingen om de basis voor gastvrijheidsbeleving te optimaliseren. Van analyse tot realisatie.

Innovatie & positionering Food & Beverage

Wij begeleiden producerende bedrijven en/of leveranciers met het vergroten van hun marktaandeel. Wij doen dit door te adviseren in innovatie, renovatie en strategie.

Trainingen & Scholing

Wij trainen, coachen en begeleiden catering- en horeca-toppers op het gebied van gastgericht werken en actieve verkoop. Ook geven wij introductie trainingen voor diegene die net kennismaken met het cateringvak ” Welkom in de Catering”.