Hieronder een kleine greep uit recent werk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Trainingen Gastgericht werken

Voor organisaties zoals Teylingereind, People4all Solutions, Cateringorganisaties verzorgen wij trainingen op maat voor o.a. Gastgericht Werken, Actieve verkoop en Communicatieve vaardigheden.

Concepts & Vitaliteit

Realisatie van een Visiedocument Catering & Vitaliteit voor SPA. Verkoopmiddelen, advies meerwaarde concept voor cateraar.

TrendSafari Amsterdam en Rotterdam

Voor diverse organisaties zoals De Vos Catering, Van Rooijen, People4all, adviesorganisaties, e.d. heeft Wester & Van Doorn TrendSafari’s en relatiedagen georganiseerd.

Opzet Arbeidspool Foodservice

Door contractovernames en wet overgang ondernemingen wanen organisaties zich minder flexibel als het gaat om personele inzet. De arbeidspool maakt het mogelijk dat medewerkers breder ingezet kunnen worden en overplaatsingskansen krijgen over de grenzen van de eigen organisatie heen. Jobroulatie 2.0.

Experience rally voor Albron

Voor het CenterParcs- Albron team een Experience rally in Rotterdam georganiseerd. Een 2-daagse teambuilding met TukTuk als vervoer en overnachting op de SS Rotterdam.

Advies Nestlé België

Realisatie van een Visiedocument voor Nestlé België voor de sector gezondheidszorg.

Focus aangebracht Aanbesteding Catering

Voor grote landelijke organisatie, 12 locaties, advies gegeven voorafgaand en tijdens een Catering aanbesteding opdrachtgeverszijde. Wat is de centrale doelstelling? Welke Focus? Wat is een haalbare businesscase voor de cateraar? etc.

Organisatie HR Community Event

Wij organiseren met enige regelmaat netwerk events voor diverse doelgroepen. 27 november is een voorbeeld van een HR event, waar wij sprekers ontvangen als John de Wolf, Pascal Verheugd van Hutten en Bartel Geleijnse van The Colour Kitchen.