In Memoriam Hans van Doorn

Op vrijdag 16 februari 2018 is Hans van Doorn, mede-oprichter van Wester & Van Doorn en voormalig adjunct directeur van SAB Catering, op 56-jarige leeftijd overleden. Kort na de oprichting van zijn eigen bedrijf werd de ziekte myelofibrose bij Hans geconstateerd. Een zeldzame bloedziekte.

Hans van Doorn richtte twee jaar geleden samen met Bianca Wester het bedrijf Wester & Van Doorn op, een projectbureau gericht op de meerwaarde en kracht van gastvrijheid en verbinding. Hij genoot van die stap en de nieuwe mogelijkheden die zich aandienden. Ondanks zijn ziekte heeft hij het eerste jaar nog vol kunnen genieten van het ondernemerschap. Hij genoot zichtbaar van gesprekken met andere jonge enthousiaste ondernemers en de inspiratie- en trendtours die hij voor bedrijven organiseerde. Hans had de kracht om op verschillende niveaus een echte connectie te maken. Door zijn creativiteit hielp hij bedrijven met strategische en operationele oplossingen die passend en onderscheidend waren.
Hans onderging in september een stamceltransplantatie. Helaas heeft deze transplantatie niet geleid tot het gewenste herstel.

Wij verliezen aan Hans een groot mens, die door zijn bevlogenheid altijd een grote indruk wist achter te laten. Een ondernemer pur sang, leadzanger in de band No Direction, een steunpilaar voor velen, de leukste collega die je je maar kan wensen, maar bovenal een liefdevolle echtgenoot en vader van 3 kinderen.

Ik wens Yvette, Yorick, Romy, Silke en zijn ouders alle kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Bianca Wester

Co-Owner Wester & Van Doorn