Over ons

Na respectievelijk 18 jaar en 26 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de Horeca, Catering en Facilitaire branche hebben wij de stap gemaakt Wester & Van Doorn op te zetten.

Hans van Doorn heeft als kernkwaliteit “gaan voor de meest slimme en passende (vaak creatieve) oplossing”. Samen met zijn ruime operationele, leidinggevende en beleidsmatige ervaring maakt dit een sterke combinatie.

Bianca Wester heeft als kernkwaliteit “het kunnen enthousiasmeren van mensen en deze met haar ervaring op diverse vlakken tot nieuwe inzichten te laten komen”. Haar commerciële, marketing, concept- en beleidsmatige ervaring zijn hierbij een belangrijke basis.

Samen hebben wij de kracht om mensen van allerlei niveaus met elkaar te verbinden en meerwaarde te creëren. Door een mensgerichte en pragmatische aanpak is onze aanpak toegankelijk, laagdrempelig en zeer doeltreffend. Door een breed netwerk verbinden wij mensen aan elkaar die meerwaarde kunnen bieden. Door onverwachte samenwerkingen tussen mensen en bedrijven ontstaan de mooiste co-creaties. Wij geloven dat door deze verbindingen in de keten iets unieks kan ontstaan.

Bianca Wester

Hans van Doorn